E-mail adresse:Kodeord:Opret Konto
Betingelser
Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Klimatøj.dk
Nørre Voldgade 9
1358 København K 
Tlf 32 62 35 36
CVR-nr 30 36 56 31

Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 8 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt via bankoverførsel, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:
Kreditkort: (Bemærk at denne funktion ikke er aktiveret på nuværende tidspunkt grundet afventning af rette fil til upload fra PBS)
Grafikken øverst til højre, viser hvilke kort vi accepterer.
Klimatøj.dk anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af pbs. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.
Bank:
Nordea
Reg.nr. 2104 Kontonr 0726 636400
Husk at oplyse ordrenummer.

Levering:
Vi afsender normalt samme dag vi registrerer din indbetaling.
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Alle ordrer leveres som postpakker via PostDanmark og kan følges i deres Track&Trace system.
Du modtager en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre.

Fragt:
Alle indenlandske ordre (DK) tillægges 75,00 DKK til dækning af fragtudgifterne til PostDanmark. Klimatøj.dk anvender Postens erhvervspakker.
Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.
Vi leverer ikke til udlandet.

Retur:
Du har 14 dages retur-/ fortrydelsesret.
Varerne skal returneres i original emballage, og evt. beskyttende emballage om f.eks. tilbehør, må ikke være brudt. Tøjet skal returneres med eventuelle hængemærker.
Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse, vil blive ombyttet samme dag vi modtager dine returvarer, såfremt den nye vare er på lager. Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig. Vi betaler til gengæld fragten tilbage til dig.
Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne.

Reklamation og garanti:
Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter.
Klimatøj.dk ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Klimatøj.dk.
..er tom!
Gå til kassen